Generalforsamlingen den 24. februar 2020

Årets gang i Tour Re Tour

I foråret, meddelte Tonny at træde ud af bestyrelsen da han havde svær sygdom i familien m.v..

Han var og hjælpe til ved familiedagen, men allerede ved generalforsamlingen gik Michael ind i bestyrelsen.

Vi fik en god familiedag, Men hele dagen var præget af regnvejr, kun lige hvor vi skulle rydde op og lukke ned, havde vi tør vejr. Det værst tænkelige vejr.

Børnecykelløbet , snobrødsbagning blev afviklet som planlagt. Der blev uddelt guldmedaljer, gratis is m.v.

Motionscykelløbet på ruterne 63km og 134km. havde lidt faldende tilgang, på grund af vådt vejr.  Vi havde igen en aftale med DGI, de kom og var hjælpere hvis nogen skulle prøve motionsløb første gang.  En succes, som vi gentager her i 2020.

Motionsløbene, blev afviklet uden uheld,  Det Fynske ETAPELØB er desværre udgået, da de andre klubber på Fyn ikke ønsker at bruge dette tilbud.

Men et er sikkert vi fortsætter udviklingen af foreningens familiedag, og håber nu efter vi er blevet medlemmer af både DGI og DCU, at kan tiltrække flere ryttere til motionsløbene.

Der har via Facebook, været konkurrence, og der var over 1000 deltagere. Der blev givet gratis deltagelse til 8 vindere, som nu er lagt ind i tilmeldingen. Vi håber det kan give mere tilløb til vores løb. Vi har også aftale med licens rytter fra Langeskov ( ung person) som vi håber kan få deltagere med, fra sin kreds. Vi går efter at nå nye højde og i bedre vejr i 2020. gerne op mod 400 deltagere.

VI har brug for mange hjælpere til familiedagen, og det er flot som der bakkes op.

Vi har fået uddannet 3 personer til trafikofficial. En uddannelse, som giver uddannelse i førstehjælp og uddannelsen giver ret til at vi bedre kan sikre rytterne ved vejkryds m.v., idet man kan stoppe trafikken

Flere er selvfølgelig velkommen til denne uddannelse, og klubben er behjælpelig med betaling m.v.. Så kom frit frem, hvis i vil have en uddannelse, som også kan bruges ved andre arrangementer, bl.a. ved jeg at nogle trafikofficial, har været anvendt ved DM osv.

Vi har haft et kanon år, med gode sponsorer, og fik et flot overskud, Rene kommer ind på dette,

VI har haft mange gode ansøgninger, ja faktisk har vi honoreret hvad der er kommet ind. Største beløb blev 4500kr til fodboldskole ved Munkebo boldklub og lokal skole. Vi har også via kommunen, under fanen ”Plads til alle” har vi ydet mange bidrag til unge mennesker. Udstyr til deltagelse i sport , tøj m.v.

I alt har vi ca uddelt i 2019  :10.000kr.

Vi har nu igen sat tanker ind på at vi forbereder ny familiedag, og vores sponsorhold Rene og Michael, er allerede trukket i arbejdstøjet.

Vi i bestyrelsen, brænder forsat rigtig meget for at vi kan gøre en forskel, og hjælpe mange unge mennesker, til at de kan være med i foreningslivet, trods familiernes svage økonomi.

Jeg vil slutte min beretning, med en stor tak til en god stærk og godt arbejdende bestyrelse, og en stor tak til de mange hjælpere, der bakker op om vores mange opgaver på familiedagen.

Hermed gives beretning videre til generalforsamlingen

Bestyrelsesformand
Finn Bojel