Tour-Re-Tour, Kerteminde, Langeskov og Munkebo

Støt Cykelløb til fordel

Vi cykler lørdag d. 13. juni 2020 rundt i det smukke landskab for at støtte og skabe opmærksomhed omkring foreningslivet for børn og unge.

Bliv sponser

Vi giver jer hermed muligheden for at bidrage til en positiv udvikling og fremtid for børn og unge i foreningslivet i Kerteminde, Langeskov og Munkebo

Vi kan tilbyde:

  • Annonce på hjemmesiden og flag ved startområdet i forbindelse med Cykelløbets afholdelse.
  • Mulighed for stand/bod i forbindelse med cykelløbet
  • Fremtidigt reklame i forbindelse med vores formål

Vi håber, at I vil være med og derigennem bidrage til en bredere og mere sammenhængende indsats når børn og unge møder foreningslivet og en større lyst til at forsætte igennem ungdommen.

SPONSORATER

Annoncer på www.tour-re-tour.dk

Tegner du en sponsoraftale med en annonce er den gældende i et år. Din annonce vil være med link til egen hjemmeside eller facebook og vil blive på Tour Re Tours hjemmeside i et år. Du vil derefter blive kontakt igen for at høre om det er noget du ønsker at fortsætte med. Samtidig giver det dig ret til at sætte et flag op i målområdet vis du ønsker dette.

SE ANNONCE EKSEMPLER HER

Annonce størrelser

Forside annonce
350 x 200 px – kr. 8.000,-
350 x 410 px – kr. 10.000,-

Øvrige sider
350 x 200 px – kr. 3.000,-
350 x 410 px – kr. 5.000,-

Rullebånd på forside

Ønsker du ingen annonce, men ønsker at støtte børn og unges mulighed for at dyrke motion i Kerteminde Kommune med et pengebeløb på 1000,- kr. eller der over, for du navn/firmanavn og beløbet på det grønne rullebånd på forsiden. Du har selvfølgelig også mulighed for at være anonym.

Alle sponsorater er velkommende

Du kan også støtte i form at mindre sponsorater på under 1000,- kr. eller i form af gaver. Du vil komme på en liste over sponsore  her på hjemmesiden.

Ja tak, jeg ønsker at blive kontaktet?